Γιώργος Ορφανός: «Αντίπαλός μου είναι τα προβλήματα και όχι οι συνυποψήφιοί μου. Ο καθένας να βάλει μπροστά το συμφέρον της πόλης»

Αισιόδοξος αλλά και ενωτικός, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός τόνισε ότι η επόμενη μέρα προϋποθέτει συνεργασίες προς όφελος των πολιτών της Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου στον Μπάμπη Τζιομπάνογλου και τη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real FM 107.1”.

«Θα πρέπει να συνεργαστούμε την 1η Σεπτεμβρίου. Έχουμε το πιο πλήρες πρόγραμμα. Οι συνυποψήφιοί μου έχουν προτάσεις, σε κάποια σημεία ταιριάζουμε, άρα υπάρχει μία πρώτη γραμμή επαφής. Αντίπαλός μου είναι τα προβλήματα και όχι οι συνυποψήφιοί μου», υπογράμμισε ο Γιώργος Ορφανός.

«Στους πολίτες δίνω μία δέσμευση: Ότι δεν θα τους απογοητεύσω. Θα τους δώσω να καταλάβουν ότι η επιστροφή μου στην πόλη θα είναι για καλό δικό τους και όχι δικό μου», πρόσθεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

Αναφερόμενος σε υποψηφίους του συνδυασμού του, μίλησε για τον Γιώργο Κούδα και τη δική του προσωπική σχέση με τον θρύλο του ΠΑΟΚ: «Η παρουσία του Γιώργου Κούδα δίνει μία δυναμική. Είναι μία προσωπικότητα με την οποία έχω ειλικρινή σχέση εδώ και σαράντα χρόνια. Είμαι από αυτούς που δεν χαλάνε σχέση από δική τους πρωτοβουλία».

Επίσης, ο Γιώργος Ορφανός σχολίασε την εκτίμηση που εισπράττει από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι είναι φιλικοί μαζί του ακόμη και αυτοί που δεν σκέφτονται να τον ψηφίσουν.

 

 

«Ο καθένας να βάλει μπροστά το συμφέρον της πόλης»

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός φιλοξενήθηκε λίγο νωρίτερα και στη ραδιοφωνική συχνότητα του “Alpha 96.5”, όπου εξήγησε για ποιον λόγο επέλεξε ως σύνθημα της παράταξής του τη φράση «Το είπαμε. Θα το κάνουμε».

«Ήταν δύσκολο να καταλήξω στο συγκεκριμένο σύνθημα. Η πραγματικότητα είναι ότι μελετήσαμε την προσωπική πορεία μου. Παρότι είναι δύσκολο σύνθημα, μπορώ να το υποσχεθώ. Δεν λέω πολλά, κάνω περισσότερα από αυτά που υπόσχομαι».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» αναφέρθηκε εκ νέου στον νόμο Κλεισθένη, υπογραμμίζοντας πως ο καθένας θα πρέπει να προτάξει το συμφέρον της πόλης:

«Δεν μου αρέσει ο Κλεισθένης, οδηγεί σε ισχυρές διασπάσεις, σε παρατάξεις και σε ομάδες, αλλά οφείλουμε να τον υπηρετήσουμε. Πρέπει ο καθένας μέσα από τις προσωπικές του σχέσεις να τραβηχτεί πίσω και να βάλει μπροστά το συμφέρον της πόλης. Εγώ είμαι διατεθειμένος να μείνω στην ουσία της πολιτικής. Δεν θέλω να είμαι εκείνος που διχάζει την πόλη με ακραίες κινήσεις. Υπάρχουν κοινές κατευθύνσεις, μπορούμε να βάλουμε κάτω το πρόγραμμα και να καταλήξουμε σε κάποιον τρόπο σταθερής προσαρμογής και σε αυτά τα οποία επιτάσσει ο σημερινός νόμος. Ο καθένας να βγάλει ένα κομμάτι από το “εγώ” του και να το βάλει στο πλάι. Εγώ είμαι έτοιμος γι’ αυτό».

 

#thessaloniki_is_the_future

 

 

 

Instagram – https://www.instagram.com/georgios_orfanos_/
Twitter – https://twitter.com/GeorgeOrfanos
Facebook – https://www.facebook.com/Georgios-Orfanos-109034535945/
YouTube – https://www.youtube.com/user/georgiosorfanos/videos