Γιώργος Ορφανός: «Δουλειές, δουλειές, δουλειές για όλους είναι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε»

 

«Δουλειές, δουλειές, δουλειές για όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και κυρίως για τη νέα γενιά είναι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA και στη Λώρα Ιωάννου.

Όπως υποστήριξε, θα ιδρύσει Κέντρο Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, το οποίο θα βοηθάει τους επιχειρηματίες, παλαιότερους και νέους, να ξεπεράσουν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και έτσι να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει η απόκτηση από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης του χαρακτήρα σημείου εκκίνησης κρουαζιέρας και η προσέλκυση τουριστών όλο το χρόνο μέσω της δυναμικής τουριστικής καμπάνιας Destination Thessaloniki.

Ο Γιώργος Ορφανός υποστήριξε ότι η οκτάμηνη προεκλογική περίοδος που διανύει είναι η πιο συναρπαστική της ζωής του, αφού οι πολίτες του ανοίγουν την αγκαλιά τους, τον αντιμετωπίζουν φιλικά και τον καλούν να συζητήσουν, φωνάζοντάς τον με το μικρό του όνομα.

 

#thessaloniki_is_the_future

 

 

Instagram – https://www.instagram.com/georgios_orfanos_/
Twitter – https://twitter.com/GeorgeOrfanos
Facebook – https://www.facebook.com/Georgios-Orfanos-109034535945/
YouTube – https://www.youtube.com/user/georgiosorfanos/videos