Γιώργος Ορφανός: «ΕΛΑΣ και δημοτική αστυνομία θα καταστήσουν όλη την πόλη ασφαλή. Το είπαμε, θα το κάνουμε»

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στο κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Τροχαίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Ο Γιώργος Ορφανός ενημερώθηκε από τους επικεφαλής των διευθύνσεων της αστυνομίας για το τρόπο άσκησης των καθηκόντων τους, το οποίο, όπως σημείωσαν, γίνεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την καλύτερη προστασία και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Παράλληλα, οι διευθυντές του ανέφεραν ότι το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί η μικροπαραβατικότητα στη Θεσσαλονίκη, κάτι που οφείλεται και στο γεγονός ότι υπάρχουν μεγάλα κενά σε ανθρώπινο δυναμικό με βάση το ενδεδειγμένο οργανόγραμμα.

«Πάντοτε στηρίζω τη δική σας δραστηριότητα και πιστεύω ακράδαντα στον πολύ σημαντικό ρόλο της αστυνομίας. Εμείς με τη δημοτική αστυνομία θα συνδράμουμε στο έργο σας, ώστε ολόκληρη η Θεσσαλονίκη να είναι ασφαλής για τους πολίτες και κυρίως οι περιοχές του κέντρου που παρουσιάζουν έντονη παραβατικότητα, όπως η Ροτόντα, η πλατεία Ναυαρίνου, το πάνω τμήμα της οδού Αριστοτέλους και η πανεπιστημιούπολη», τόνισε ο Γιώργος Ορφανός.

 

#thessaloniki_is_the_future

 

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, μαζί με τον Διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο Νικόλαο Ζησιμόπουλο (δεύτερος από αριστερά) και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

 

Ο Γιώργος Ορφανός είχε εποικοδομητική συζήτηση με τον Διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχο Λάζαρο Μαυρόπουλο, παρόντος του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη «H Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» και Ειδικού Αναλυτή Τροχαίων Ατυχημάτων ΕΛ.ΑΣ ε.α., Γιώργου Σουρβίνου.

 

Ο Γιώργος Ορφανός, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» Χριστίνα Τσαρτσίδου-Σαχινίδου, Γιώργο Σουρβίνο και Νάσο Γλυκή, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Instagram – https://www.instagram.com/georgios_orfanos_/
Twitter – https://twitter.com/GeorgeOrfanos
Facebook – https://www.facebook.com/Georgios-Orfanos-109034535945/
YouTube – https://www.youtube.com/user/georgiosorfanos/videos