Γιώργος Ορφανός: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές, για να δουλέψουμε για το καλό των πολιτών»

 

Στις εγκαταστάσεις του ΟΛΘ ο Γιώργος Ορφανός

 

«Εκτιμώ εγώ και η ομάδα μου ότι την άλλη Κυριακή θα κερδίσουμε, για να δουλέψουμε για το καλό των πολιτών».

Τα παραπάνω υπογράμμισε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της παράταξής του, συναντήθηκε αρχικά με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΘ, Σωτήρη Θεοφάνη. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο στόχο του Γιώργου Ορφανού, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς της πόλης, ώστε να αποκτήσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης το χαρακτήρα σημείου εκκίνησης κρουαζιέρας (home port).

Ο κ. Θεοφάνης τόνισε από την πλευρά του ότι «οι συνθήκες είναι πολύ καλές γι’ αυτήν την προσπάθεια».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Ορφανός επισκέφθηκε την επισκευαστική βάση του Λιμενικού Σώματος, όπου από το διοικητή της, πλωτάρχη Γιάννη Λουκοβίτη, ενημερώθηκε για το αντικείμενο εργασίας τους. Μάλιστα, παρατήρησε και τις εργασίες επισκευής σε σκάφος του λιμενικού από την Αλεξανδρούπολη.

Ο Γιώργος Ορφανός βρέθηκε και στον Πυροσβεστικό Σταθμό, που εδρεύει στο λιμάνι, όπου από τον διοικητή του, Μιχάλη Στάικο, ενημερώθηκε ότι δεν επαρκεί το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.

 

 

#thessaloniki_is_the_future

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της παράταξής του, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε αρχικά με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΘ, Σωτήρη Θεοφάνη.

 

 

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» επισκέφθηκε στη συνέχεια την επισκευαστική βάση του Λιμενικού Σώματος, όπου από το διοικητή της, πλωτάρχη Γιάννη Λουκοβίτη, ενημερώθηκε για το αντικείμενο εργασίας τους. Μάλιστα, παρατήρησε και τις εργασίες επισκευής σε σκάφος του λιμενικού από την Αλεξανδρούπολη.

 

 

Ο Γιώργος Ορφανός βρέθηκε και στον Πυροσβεστικό Σταθμό, που εδρεύει στο λιμάνι, όπου από τον διοικητή του, Μιχάλη Στάικο, ενημερώθηκε ότι δεν επαρκεί το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.

 

«Εκτιμώ εγώ και η ομάδα μου ότι την άλλη Κυριακή θα κερδίσουμε, για να δουλέψουμε για το καλό των πολιτών», τόνισε ο υποψήφιος Γιώργος Ορφανός κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις του ΟΛΘ.

 

 

 

Instagram – https://www.instagram.com/georgios_orfanos_/
Twitter – https://twitter.com/GeorgeOrfanos
Facebook – https://www.facebook.com/Georgios-Orfanos-109034535945/
YouTube – https://www.youtube.com/user/georgiosorfanos/videos