Με τον πρόεδρο του ΟΛΘ ΑΕ συναντήθηκε ο Γιώργος Ορφανός

Τις επενδυτικές δραστηριότητες και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης συζήτησε με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, Σωτήρη Θεοφάνη, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ. Θεοφάνης έκανε λόγο για την επέκταση του 6ου προβλήτα, έργο που θα δώσει τη δυνατότητα ελλιμενισμού των μεγαλύτερων πλοίων που προσεγγίζουν την ανατολική Μεσόγειο, για τα έργα στήριξης του επιβατικού σταθμού, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα διάβρωσης και για το σχεδιασμό προκειμένου να αλλάξει η χρήση του κτιρίου.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάστηκε από τον κ. Θεοφάνη ο σχεδιασμός για την επέκταση της ανατολικής πλευράς του 6ου προβλήτα και η ενοποίηση του 4ου με τον 5ο προβλήτα.

Στις σκέψεις της διοίκησης του ΟΛΘ ΑΕ υπάρχουν ακόμα η δημιουργία κέντρου logistics, κέντρου καινοτομίας για τις μεταφορές και τα λιμάνια και κέντρου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο κ. Θεοφάνης ανέφερε ακόμα στον Γιώργο Ορφανό ότι χρειάζεται η συνδρομή του Δήμου Θεσσαλονίκης για τέσσερα κτίρια εντός του λιμανιού, τα οποία βρίσκονται στην αρμοδιότητα του δήμου, προκειμένου να αποκτήσουν μία ουσιαστική χρήση.

Ο Γιώργος Ορφανός ζήτησε πληροφορίες για το χρονοδιάγραμμα σύνδεσης του λιμανιού με το οδικό και το σιδηροδρομικό δίκτυο και ενημερώθηκε ότι παρουσιάζουν σημαντική αύξηση φέτος τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΛΘ ΑΕ, αλλά και η κίνηση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

«Είναι βαρύ το έργο που έχει η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, διότι η πόλη πιστεύει ότι το λιμάνι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξή της. Έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τη διοίκησή του λιμανιού. Θα στέκομαι στο πλευρό της σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια», ανέφερε ο Γιώργος Ορφανός.

 

Συνάντηση με παλιούς φίλους

Παλιούς φίλους καθώς και συμπαίκτες και αντιπάλους από την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο, συνάντησε ο Γιώργος Ορφανός στο εντευκτήριο των υπαλλήλων και συνταξιούχων του ΟΛΘ ΑΕ. Συζήτησε μαζί τους για τις καθημερινές ασχολίες των βετεράνων πλέον εργαζομένων στο λιμάνι και άκουσε εγκάρδιες ευχές για τον αγώνα του να εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

 

#thessaloniki_is_the_future

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός συζήτησε με τον πρόεδρο του ΔΣ και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΘ ΑΕ, Σωτήρη Θεοφάνη, σχετικά με τις επενδυτικές δραστηριότητες και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

 

 

Ο Γιώργος Ορφανός είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς φίλους, στο εντευκτήριο των υπαλλήλων και συνταξιούχων του ΟΛΘ ΑΕ.

 

 

 

Instagram – https://www.instagram.com/georgios_orfanos_/
Twitter – https://twitter.com/GeorgeOrfanos
Facebook – https://www.facebook.com/Georgios-Orfanos-109034535945/
YouTube – https://www.youtube.com/user/georgiosorfanos/videos