«Ο Γιώργος θα κάνει, αυτά που θα πει. Δε θα υποσχεθεί χίλια πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν, αλλά πενήντα που θα γίνουν»

«Ο Γιώργος θα κάνει, αυτά που θα πει. Δε θα υποσχεθεί χίλια πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν, αλλά πενήντα που θα γίνουν». Τα παραπάνω υπογράμμισε συνομιλώντας με κατοίκους της Τριανδρίας ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός.

Συζήτησε με τους κατοίκους της Τριανδρίας τα προβλήματα της περιοχής και τους παρουσίασε τις ενέργειες της παράταξής του για την επίλυσή τους.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Ορφανός υποσχέθηκε ότι σε μία τετραετία η εικόνα της περιοχής θα είναι πολύ βελτιωμένη και οι κάτοικοι θα αισθάνονται την ικανοποίηση ότι θα απολαμβάνουν, όλα όσα διαθέτει το κέντρο της Θεσσαλονίκης, από το οποίο απέχουν μόλις δέκα λεπτά.

Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για οργάνωση και αξιοποίηση του αθλητικού κέντρου της περιοχής και για σειρά αναπλάσεων που πρέπει να γίνουν, πολλές από τις οποίες έμειναν στη μέση, όταν με τον «Καλλικράτη» η Τριανδρία έπαψε να είναι ανεξάρτητος δήμος και ενσωματώθηκε στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Τόνισε ακόμα ότι είναι απαραίτητη η εξεύρεση λύσης στο χρόνιο θέμα της επέκτασης του σχεδίου πόλης στην περιοχή του ρέματος (Νησάκι) και υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει οριοθέτηση της περιμέτρου της Τριανδρίας, έργο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αλλά και την εικόνα του συγκεκριμένου δημοτικού διαμερίσματος. Σημείωσε ακόμα ότι πρέπει, επιτέλους, να λυθεί το θέμα της διάνοιξης της οδού Αγίου Δημητρίου, ενώ στα σχέδιά του περιλαμβάνεται και η λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας, η οποία θα συνδέει γρήγορα την Τριανδρία με το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Η πρόοδος της Τριανδρίας ανακόπηκε το 2010, όταν ο ‘’Καλλικράτης’’ τη μετέτρεψε σε τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η Τριανδρία χρειάζεται διαρκή παρουσία της δημοτικής αρχής και δράσεις συνεργασίας. Θέλω να αλλάξει η εικόνα της περιοχής με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της και εκτιμώ ότι αυτό θα γίνει πράξη την ερχόμενη τετραετία».

Τέλος, ο Γιώργος Ορφανός τόνισε κατηγορηματικά ότι «ό,τι και να γίνει, όσα εμπόδια και να υπάρξουν, η Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί σε πόλη καθαρή και θα υπάρξει καλύτερη λειτουργία του κυκλοφοριακού. Δε θα αφήσουμε κανένα ειδικότερο συμφέρον να σταματήσει την προσπάθειά μας. Ό,τι μπορεί να λυθεί, θα αντιμετωπίζεται».

 

#thessaloniki_is_the_future

 

 

«Η Τριανδρία χρειάζεται διαρκή παρουσία της δημοτικής αρχής και δράσεις συνεργασίας. Θέλω να αλλάξει η εικόνα της περιοχής με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της και εκτιμώ ότι αυτό θα γίνει πράξη την ερχόμενη τετραετία», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

 

Ο Γιώργος Ορφανός συζήτησε με τους κατοίκους της Τριανδρίας τα προβλήματα της περιοχής και τους παρουσίασε τις ενέργειες της παράταξής του για την επίλυσή τους.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» δεσμεύθηκε ότι σε μία τετραετία η εικόνα της περιοχής θα είναι πολύ βελτιωμένη και οι κάτοικοι της Τριανδρίας θα αισθάνονται την ικανοποίηση ότι θα απολαμβάνουν, όλα όσα διαθέτει το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός άκουσε με προσοχή τις απόψεις των πολιτών της Τριανδρίας, που παρευρέθηκαν στην συνάντηση μαζί του, το βράδυ της Τρίτης (02/04).

 

 

 

Instagram – https://www.instagram.com/georgios_orfanos_/
Twitter – https://twitter.com/GeorgeOrfanos
Facebook – https://www.facebook.com/Georgios-Orfanos-109034535945/
YouTube – https://www.youtube.com/user/georgiosorfanos/videos