«Το ταεκβοντό είναι στο πλευρό σου»

«Το ταεκβοντό είναι στο πλευρό σου» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης βορείου Ελλάδος Χρήστος Μανώλης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε σήμερα σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Porto Pallas της Θεσσαλονίκης. «θα ήταν αχαριστία μετά από όσα έχεις κάνει για μας, να μην είμαστε δίπλα σου αυτή τη στιγμή»
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ορφανός έκοψε την πίτα ενώ βράβευσε την ολυμπιονίκη του ταεκβοντό Φένια Τζέλη καθώς και τον προπονητή της, Νίκο Παιταρίδη.

«Δεν ξέρω πόσα από αυτά αξίζω αλλά εκείνο που μπορώ να πω μετά βεβαιότητας είναι ότι προσπαθώ να είμαι κοντά σας όλα αυτά τα χρόνια, αναδεικνύοντας αυτό που εσείς έχετε βάλει ως στόχο. Οι γονείς τα παιδιά τους, τα παιδιά τον εαυτό τους, οι προπονητές τους αθλητές τους, οι διαιτητές να δίνουν σωστές αποφάσεις και όλοι μαζί να προχωρούμε και να προωθούμε το TAEKBONTO. Σας εύχομαι υγεία και δύναμη και εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι αυτή η κοινή προσπάθεια θα συνεχιστεί με σιγουριά για τα επόμενα χρόνια. Καλή χρονιά, καλή δύναμη, συγχαρητήρια στους βραβευόμενους». Δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον»

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube

#thessaloniki_is_the_future